31 juli 2012

Minisemestrar

Ärenden inne i Södertälje resulterade i glass och lekstund. Maya hoppar på studsmatta.
 Bad och sandlek vid vår närmsta badplats.
 Det kom en liten regnskur men det hindrar inte badandet!
Kolmårdens djurpark! Farmor ringde och frågade om vi ville komma ner och klart vi ville! (Nej, de bor inte på djurparken men nära!)
Elefanterna var spännande att titta på.
 Glass åt vi. Mums!
Bamses värld skulle upplevas. Kusin hade otroligt bråttom med att visa Maya alla roliga små hus att vi knappt hann med att se eller ta kort.
 Här värmde det i mitt mammahjärta! Vi stod otroligt länge vid Bråddjupet och tittade på sälar och pingviner. Maya tjöt av skratt när pingvinerna kom fram till rutan. Detta tyckte hon nog bäst om! Och tigrarna, hon ville ta med en hem men jag sa att vi inte hade plats, fick bli en kompromiss med en liten mjukistiger.
 
Klart att kusinerna skulle sova i samma rum. Ett riktigt slumberparty!

Kusin ville hålla i sin minsta kusin, hon var så stolt! Edvin, han bara sover...
Edvin. 
I Västerås för besök hos mormor och Tommy och senare hos morfar. Vi hittade en perfekt lekplats i närheten av mormor och Tommys nya lägenhet.
På väg till Västerås stannade vi vid Strömsholms slott och åt glass. Slottet var under restauration och gjorde sig inte på kort.
Tittade på hästar och får gjorde vi också men de höll sig på behörigt avstånd. När vi hade tittat på dem tyckte Maya att nu tittar vi på grisarna.
-Tyvärr, det finns inga grisar här, lilla gumman. (Jag)
-Jo, lilla gumman, det finns det! (Maya)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar